De beste waterproof mascara, welke is dat en zou je dus moeten kiezen? De beste waterproof mascara - Mascara test Wat de beste waterproof mascara is, dat zal voor een ieder verschillend zijn. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de gevoeligheid van jouw huid.

Het kan zijn dat je een droge of juist vochtige huid hebt. Maar het kan ook zijn dat je een huid hebt die snel allergisch reageert. Het allerbelangrijkste van een waterproof mascara is echter dat deze niet afgeeft wanneer je in de regen loopt of een emotionele film kijkt. Er is niets vervelender dan van die lange uitlopers op je wangen.

Daarom hebben wij ook gekeken naar de verschillende waterproof mascara’s en een overzicht gegeven van mascara’s waar wij tevreden over waren. Dit overzicht vind je hieronder.

Lancôme Hypnôse Waterproof

Lancome levert deze waterproof mascara met een vibrerend borsteltje. Dat is natuurlijk even wennen, maar het geeft wel een mooi resultaat. De mascara wordt gelijkmatig aangebracht, waardoor je een natuurlijk look hebt. De waterproof mascara van Lancome is verkrijgbaar vanaf €30.99. Niet goedkoop dus, maar zeker wel goed.

Maybelline: Collossal waterproof

Dit wordt wel de nummer 1 waterproof mascara van Nederland genoemd. Niet in de laatste plaats door Maybelinne zelf. Het is een volume mascara die echt watervast is. Wanneer je meerdere laagjes aanbrengt krijg je met deze mascara mooie volle wimpers. Geen klontjes en eenvoudig aan te brengen, maar krult wat minder dan gedacht. Wel snel te verwijderen. Al met al een goede mascara die je op internet al kan kopen vanaf €15,49

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Ook Max Factor heeft een prima waterproof mascara op de markt gebracht. Sterker nog: wat een fijne mascara! Klontert niet en geeft een opvallend resultaat. Superlange wimpers die bijna nep zijn. Niet geschikt voor vrouwen die neutraal willen ogen. Wel wat lastig te verwijderen, maar met een goede make-up remover op oliebasis is dit geen probleem. Met een prijs van €13,49 een zeer goede koop. Bekijk de beste aanbiedingen voor deze mascara.

Rimmel The MAX Waterproof Mascara

Een goede en goedkope mascara van een bekend merk. Zo kunnen we deze mascara wel samenvatten. Voor de natuurlijke look, ook bij twee keer opbrengen. Voor slechts €12,99 al te koop

L’Oréal Extra Volume Collagene Waterproof

Ook L’Oreal heeft een goede mascara die waterproof is. De mascara heeft een goed effect. Het resultaat is volle wimpers en dat wil je graag. Het borsteltje is even wennen, want deze is erg groot. De mascara zit na een avond zwemmen nog steeds prima. Wil je deze mascara kopen. Dan kan dit al vanaf €17,99 

 

De beste waterproof mascara: waar moet je aan denken

Denk aan jezelf, denk aan je huid en zorg er voor dat je huid geen echte stoot krijgt wanneer je mascara gaat gebruiken. Het is belangrijk dat je weet wat je hebt aan je mascara en dat je gezicht gaat stralen, je moet er geen problemen door krijgen.

Elke huid is anders, kijk daarom eens welke mascara er beter is voor jouw huid. Heb je een gevoelige huid of heb je juist een hele droge of vochtige huid? Dit kan allemaal meespelen bij de keuze voor mascara die je gaat maken. Misschien wil je juist wel waterproof mascara omdat je andere mascara niet goed vindt voor het milieu. Kijk daarom eens goed naar de mogelijkheden die er zijn, en neem de waterproof mascara wanneer je bijvoorbeeld niet tegen mascara kunt.

Wie weet reageer je op waterproof mascara wel goed en kun je deze wel gebruiken. Dat zou betekenen dat je weer een uitvinding rijker bent en jezelf weer op kunt maken. Dat is natuurlijk fijn wanneer je langere tijd zonder mascara rond hebt moeten lopen en het liefst met mascara op loopt. Zeker wanneer je vaak belangrijke besprekingen hebt, in vergaderingen er netjes bij moet zitten of een presentatie moet geven. Het is belangrijk dat anderen aan jou kunnen zien dat je trots bent op jezelf en dat je jouw ogen laat stralen. Dit kun je doen door waterproof mascara te gebruiken.

Vraag eens aan anderen wat zij van je vinden. Vraag ook naar welke mascara andere vrouwen gebruiken, wie weet hebben zij nog wel andere aanraders voor je. Dan zou je deze mascara merken eens kunnen vergelijken met elkaar. Maar hoe ga je dat aanpakken? Ga je de mascara testresultaten bij elkaar nemen en dan alle producten en kwaliteiten met elkaar vergelijken of kies je liever de mascara die je gewend bent en wil je niet overstappen? Het is belangrijk dat je zelf weet wat jouw ogen nodig hebben en van welke mascara je ogen geen last krijgen.

Laatste update: