Langere wimpers krijgen met Lengte mascara

Wil je langere wimpers krijgen? Dit kun je dan doen door hier speciale lengte mascara voor te gaan gebruiken. beste lengte mascara - beste mascara lange wimpersMaar wat is nu de beste lengte mascara om langere wimpers te krijgen? 

Bekijk onderstaande mascara test of vraag eens aan andere vrouwen welke mascara zij gebruiken om langere wimpers te krijgen. Zo kun je er achter hoe ook jij langere wimpers kunt krijgen.

 

 

 

De beste mascara voor lange wimpers:

Langere wimpers krijgen is niet moeilijk

Langere wimpers krijgen is niet meer moeilijk, er is speciale mascara op de markt gebruikt die er voor gaat zorgen dat jij langere wimpers gaat krijgen. Probeer de mascara’s uit onze mascara test en kijk daarbij naar de resultaten. Er zijn al veel vrouwen die je voor zijn gegaan met deze keuze. Je hoeft niet bang te zijn want de resultaten met langere wimpers zijn prachtig.

Als je dus langere wimpers wilt krijgen kun je dit best proberen met mascara, zeker weten dat je hier echt geen spijt van gaat krijgen. Probeer een paar merken en kies dan de beste mascara waar je huid goed op reageert. Zo weet je direct wat je nodig hebt en welke mascara je moet kopen.

In onze mascara test 2023 hebben we natuurlijk ook gekeken naar mascara’s die je wimpers verlengen. Hieronder vind je een aantal mascara’s waar wij erg tevreden over waren en waar je waarschijnlijk prima mee uit de voeten kan. 

 

Clinique Lash Power Long Wearing Formula

Mijn wimpers lijken stukken langer! Als bonus krijg je ook nog eens veel volle wimpers. Een absolute topper in deze test. Geeft een prachtig resultaat en is ook nog eens makkelijk afwasbaar. Voor mij absoluut de moeite waard. Koop deze mascara voor €22,71

Estee Lauder Mascara Double Wear

Een ideale lengte mascara voor wanneer je kleine wimpers hebt. Het verlengt je wimpers, zonder een zwaar gevoel te geven. Na 1 keer opbrengen al een prachtig resultaat. De wimpers blijven niet plakken. Deze mascara kan jij bijvoorbeeld bij Bol.com al kopen voor iets meer dan €23. 

Bourjois Elastic

Mascara Elastic van Bourjois zorgt volgens de product voor 130 % zichtbare verlening van de wimpers. Of het daadwerkelijk 130% is durven we niet te zeggen. Wel zien we al met 1 laagje mascara een prachtig resultaat. Goed gekleurd en lange wimpers. Nadeel is dat de wimpers niet erg krullen. Met weinig moeite een natuurlijk resultaat. Prima mascara die ook nog eens geschikt is voor voor gevoelige ogen en lenzendrager. En dat voor slechts €14,99. Bekijk deze aanbieding 

L’Oréal Paris Telescopic

Deze goedkopere mascara biedt waar voor zijn geld. Hoewel het borsteltje wat lang en dun is, was ik erg verbaasd over de lengte van mijn wimpers na twee keer opbrengen. Het mooie hierbij was dat de wimpers nog steeds erg natuurlijk leken. Te verkrijgen voor €15,99 en daarmee dus geen duurkoop. 

Clinique High Impact

Het borsteltje is even wennen, maar zorgt zoals beloofd met name voor extra lengte. Wanneer je gevoelige ogen hebt, dan is deze mascara een uitkomst. Toch is deze mascara met €20,99 wel wat duurder dan bovengenoemde mascara’s. Bekijk aanbiedingen van Clinique Mascara

 

Laatste update: