De beste Alles in 1 mascara

Wanneer je mascara kopen wilt, dan is het natuurlijk de vraag welke mascara je graag wilt. Ga je voor lengte, volume of waterproof? Een lastige keuze die er vaak voor zorgt dat je thuis meerdere mascara’s hebt. Eén voor ieder doel. Een alles in één mascara kopen kan een gouden middenweg zijn. Een alles in één mascara dient meerdere doelen en is perfect voor een ieder die graag maar één mascara wil gebruiken.

Je kan daarmee het beste van meerdere werelden combineren en daardoor een prima mascara kopen. In onze mascara test hebben wij ook gekeken naar alles in 1 mascara’s. Hieronder vind je de mascara’s die wij goed vonden en die voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn. Fluitje van een cent om dus een goede mascara te vinden.

L’Oréal Paris Double Extension

Uitstekende alles-in-1 mascara. Wat een lange wimpers en een volume krijg ik. Helaas blijven de wimpers soms even plakken, maar met behulp van het borsteltje zijn ze makkelijk uit elkaar te halen. Toppertje in deze test! Absolute aanrader. Voor €17,99 een prima investering. Koop deze mascara nu.

Maybelline Volum’Express Turbo

Een beetje vreemd, mascara opbrengen met een trillende borstel. Het voelt niet erg praktisch, maar het resultaat is wel goed. Mooie lengte en dito volume! Daarnaast ook makkelijk te verwijderen. Het lijkt wel een beetje overdreven. Met een prijs van €13,99 een van de goedkoopste alles in 1 mascara’s. Bekijk aanbiedingen.

Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils

Een top alles in één mascara van een bekend merk. De kleur van deze mascara is prima, maar het borsteltje is niet altijd even praktisch. De opening is net te wijd, waardoor er relatief veel mascara op het borsteltje komt en je mogelijk teveel op je wimpers krijgt. De lengte is goed, volume wat minder. Met een prijs van €26,99 is deze relatief duur.

Max Factor False Lash Effect

Door het dikke borsteltje is het bij mij niet altijd even makkelijk aanbrengen. Toch zijn veel vrouwen hier juist erg over te spreken. Hoe dan ook is het resultaat snel zichtbaar en uitstekend. En als je dan weet dat deze mascara slechts €13,63 kost, dan zou je eigenlijk meteen deze mascara kopen moeten.

Rimmel Day2Night Mascara

Je moet de mascara wel meerdere keren aanbrengen, maar dan heeft het ook wel het gewenste effect. Mooie lange wimpers met extra volume. En dat met slechts 1 borsteltje. Makkelijk om eenvoudig een look voor overdag en een look voor ’s avonds aan te meten. Koop deze mascara voor slechts €12,99 

 

Wil je andere mascara’s bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze pagina waterproof mascara, lengte mascara of volume mascara.

Laatste update: