Beste Mascara test 2019

Vorig jaar is de mascara test 2018 uitgevoerd. Maar de resultaten zijn bij de mascara test 2019 anders dan in de mascara test uit eerdere jaargangen.mascara test

Steeds meer vrouwen kiezen er voor om met behulp van mascara vollere wimpers te krijgen. Dit is voor hen de reden om te kiezen voor speciale mascara voor de volle wimpers. Maar welke mascara moet je hebben speciaal voor de vollere wimpers en welke mascara is nou het meest geschikt voor langere wimpers? Welke mascara is de beste waterproof mascara en welke is de beste alles in 1 mascara?

De mascara test 2019

Welke mascara kies jij als beste resultaat voor de mascara test 2019? De beste mascara test die naar voren is gekomen is niet voor iedereen hetzelfde. Met de mascara test 2019 kan iedereen namelijk zelf kiezen welke mascara gezien wordt als de beste mascara test. Welke gaat het voor jou worden?

Kies jij de mascara voor de vollere wimpers of kies jij een waterproof mascara? Er is namelijk een beste waterproof mascara waar je uit zou kunnen kiezen. Misschien wil je wel goed zijn voor je huid en kies je daarom voor de beste waterproof mascara. Je wilt dat alles op waterbasis wordt gedaan en als het dan over mascara gaat, gaat jouwe keuze waarschijnlijk uit naar de beste waterproof mascara. Maar welke mascara moet je nu kiezen?

De mascara test resultaten zijn natuurlijk persoonlijk, iedereen heeft een andere huid, dus de beste mascara test resultaten voor jouw huid kunnen anders zijn dan de resultaten voor de huid van je beste vriendin.

De beste mascara 2019

Hieronder vind je op een aantal categorieën de beste mascara´s.

Mascara vergelijken

Je kunt mascara met elkaar gaan vergelijken op onze pagina Mascara Test 2019. Mascara vergelijken kan zolang duren als je maar wilt, maar het makkelijkste is om te vertrouwen op de mascara test die wij hebben uitgevoerd. Het kan natuurlijk zijn dat je drie of vier merken wilt proberen. Deze kun je dan om de dag proberen en dan schrijf je de resultaten op.

Zo kom je er na een paar dagen achter wat de resultaten zijn van alle mascara merken. Zo kun jij de diverse mascara vergelijken met elkaar. Maak zelf de keuze welke mascara het voor jou gaan worden. Mascara vergelijken hoeft geen weken te duren, je kunt ook er voor kiezen om een middag vrij te nemen en om dan te kijken wat de mascara resultaten zijn. Let er dan wel goed op dat je de mascara op tijd van je ogen haalt en goed verwijderd. Zo kun je weer nieuwe mascara opbrengen en zo kun je in een middag mascara vergelijken en de keuze maken.

Waar moet je op letten?

Maar waar let je op bij de vergelijking van de mascara? Kijk je naar het resultaat, de kwaliteit, de prijs of waar let je op? Neem in ieder geval al deze aspecten mee wanneer je mascara gaat vergelijken en maak de keuze waar jij je goed bij voelt. Je moet je niet laten beïnvloeden door anderen, maar neem de tijd om zelf een keuze te maken. Jij ervaart hoe de mascara op jouw gezicht aanwezig is.

Misschien reageert jouw gezicht niet goed op deze mascara en dan kun je maar betere andere mascara proberen. Zo kun je bijvoorbeeld allergisch zijn voor een van de bestanddelen die zich in de mascara bevindt. Dan zou je kunnen kiezen voor de beste waterproof mascara. Maar, neem de tijd om deze keuze te maken, niemand zal je beïnvloeden met je keuze wanneer je zelf de mascara gaat proberen.

Je kunt natuurlijk wel ervaringen opvragen bij andere vrouwen. Maak echter zelf de beslissing en kijk hoe jouw ogen reageren op de mascara die je nu gebruikt en welke je in de toekomst wilt gaan gebruiken. Je kunt ook mascara vergelijken en er twee uitkiezen en deze in de toekomst afwisselen met elkaar.

Zelf mascara testen

De beste mascara test is de test die je zelf uitvoert. Je hebt dan voor jezelf een overzicht met de mascara test resultaten op jouw huid. Het gaat er om dat jouw huid goed reageert op de mascara, wanneer je huiduitslag krijgt en jeuk voldoet de mascara niet aan de beste testresultaten voor jouw wimpers. Probeer daarom goed uit welke mascara voor jou gemaakt is.

Een mascara voor iedere huidtype

Elke huid is anders, kijk daarom eens welke mascara er beter is voor jouw huid. Heb je een gevoelige huid of heb je juist een hele droge of vochtige huid? Dit kan allemaal meespelen bij de keuze voor mascara die je gaat maken. Misschien wil je juist wel waterproof mascara omdat je andere mascara niet goed vindt voor het milieu. Kijk daarom eens goed naar de mogelijkheden die er zijn. Neem de waterproof mascara wanneer je bijvoorbeeld niet tegen mascara kunt. Wie weet reageer je op waterproof mascara wel goed en kun je deze wel gebruiken.

Dat zou betekenen dat je weer een uitvinding rijker bent en jezelf weer op kunt maken. Dat is natuurlijk fijn wanneer je langere tijd zonder mascara rond hebt moeten lopen en het liefst met mascara op loopt. Zeker wanneer je vaak belangrijke besprekingen hebt, in vergaderingen er netjes bij moet zitten of een presentatie moet geven.

Wees trots

Het is belangrijk dat anderen aan jou kunnen zien dat je trots bent op jezelf en dat je jouw ogen laat stralen. Dit kun je doen door waterproof mascara te gebruiken. Vraag eens aan anderen wat zij van je vinden. Vraag ook naar welke mascara andere vrouwen gebruiken, wie weet hebben zij nog wel andere aanraders voor je.

Dan zou je deze mascara merken eens kunnen vergelijken met elkaar. Maar hoe ga je dat aanpakken? Ga je de mascara testresultaten bij elkaar nemen en dan alle producten en kwaliteiten met elkaar vergelijken of kies je liever de mascara die je gewend bent en wil je niet overstappen? Het is belangrijk dat je zelf weet wat jouw ogen nodig hebben en van welke mascara je ogen geen last krijgen.

Mascara vergelijken

Iedereen kan mascara vergelijken maar waar moet je op letten? Om te beginnen is het belangrijk dat je kijkt of dat je gezicht tegen de mascara kan en zodat je er achter komt of dat je gezicht überhaupt wel tegen mascara kan. Het kan anders een oplossing zijn om verder te gaan met waterproof mascara, maar ook hier zijn een tal van mogelijkheden van.

Neem daarom even de tijd om te kiezen welke mascara je gebruiken wilt. Het is belangrijk dat je de tijd neemt voor de vergelijking, kijkt naar de kwaliteit, de resultaten en de prijzen. Het gaat er niet om dat je zomaar een mascara merk gaat kopen. Het gaat er ook om dat je denkt aan de kwaliteit die het op jouw gezicht laat zien. Natuurlijk wil je mascara die de hele dag blijft zitten en ook direct goed blijft zitten zonder dat je elke keer nieuwe mascara op je wimpers moet op brengen.

Neem de tijd

Neem daarom even de tijd, zelf of met iemand samen, om de mascara te gaan vergelijken en te kijken wat de resultaten zijn op jouw huid. Iedereen heeft een andere type huid. Daarom is het belangrijk dat je de mascara ook zelf probeert zodat je het effect op jouw huid kunt zien. Vraag anderen wat zij van de mascara bij jou vinden. Neem dit ook mee in je vergelijking en maak dan de keuze welke mascara het voor jou gaat worden. Je kunt ook een week of twee gaan proberen welke mascara soorten er zijn en dan elke dag een nieuwe proberen. Aan het eind van de dag kun je dan de resultaten noteren en na twee weken kun jij de keuze maken voor de beste mascara bij jou.

De beste volume mascara

Maybelline The Falsies

Bekijk aanbieding

Lancôme Hypnose Doll Eyes

Bekijk aanbieding

Advertenties

Beauty & parfum

De beste lengte mascara

Clinique Lash Power

Bekijk aanbieding

Bourjois Elastic

Bekijk aanbieding

De beste alles in 1 mascara

L'Oréal Paris Double Extension

Bekijk aanbieding

Maybelline Volum'Express

Bekijk aanbieding

De beste waterproof mascara

Maybelline Volum'Express Colossal

Bekijk aanbieding

Lancome Hypnose Waterproof

Bekijk aanbieding